HÍRLEVÉL

Szakmák Éjszakája
Esemény kezdése: 2018-04-13 18:00:00

2018. április 13-án, pénteken rendezi meg a Messzi István Sportcsarnokban a Kecskeméti Szakképzési Centrum a Szakmák Éjszakáját. A programok 18 órakor kezdődnek, és egészen hajnali 2 óráig tartanak.

Idén is megrendezik a Szakmák Éjszakáját, ami az elmúlt években egyre igényesebb és szerteágazóbb programmá nőtte ki magát. 

Az éjszakai programokat megelőzi egy interaktív, állásbörzével egybekötött Karrier nap, amely 11 órakor kezdődik és 14 óráig tart.

A rendezvényen testközelből ismerkedhetnek meg a résztvevők a munkaerőpiaci lehetőségekkel. A Kecskeméti Szakképzési Centrum szakképző iskolái és partner vállalkozásai segítenek abban, hogy a látogatók a lehető legrészletesebb betekintést kapják.

20 órától Geszti Péter tart motivációs előadást. 

Részletes program és további információk a kecskemetiszc.hu/szakmakejszakaja oldalon, és a rendezvény Facebook oldalán olvashatók.

Forrás: hiros.hu

Az előző 5 hír

2018. 03. 09., 08:07   |   Légvárvilág Játszóház Kecskeméten
2018. 02. 02., 10:35   |   I. Kecskeméti Retro Fesztivál

A Messzi István Sportcsarnok házirendje itt érhető el.

A Messzi István Sportcsarnok kamera szabályzata itt érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Messzi István Sportcsarnok © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató