HÍRLEVÉL

IV. Czagány Károly Kézilabda Emléktorna
Esemény kezdése: 2019-11-16 09:00:00

2019. november 16-án, szombaton 9.00-16.00 óra között szenior férfi kézilabdatornát rendeznek a Messzi István Sportcsarnokban.

Czagány Károly, egykori neves kézilabdaedző és testnevelő tanár tiszteletére rendezik szombaton a IV. Czagány Károly Kézilabda Emléktornát, mely a III. Kecskeméti Kézilabdások Találkozója, illetve a XXVI. Mistral Kupa is egyben.
A szenior férfi kézilabdatornán hat együttes vesz részt, két szerb csapat (Magyarkanizsa, Zenta), Budapestről a MAFC, Balatonboglár, Dabas, és a Kecskeméti Mistral Kézilabda Klub. A kétszer 15 perces mérkőzésekre két 3-3 fős csoportban kerül sor, majd a helyosztók következnek.

Az emléktorna meghívott díszvendégei többek között Farkas "Cinga" József, Kontra Zsolt, valamint Fazekas Nándor egykori válogatott kézilabdázók.

A rendezvényre szeretettel várnak 9.00 órától minden kézilabda barátot, egykori és jelenlegi játékost, kecskeméti kézilabdázót. A szervezők kézilabda ereklyéket, emlékeket, képeket, labdákat is gyűjtenek, melyeket a helyszínen lefotóznak, és később az elkészült felvételekből kiállítást szerveznek.

A belépés ingyenes!

Szeretettel várunk mindenkit!

(Fotó: Banczik Róbert, hiros.hu)

Forrás: Hírös Sport

A Messzi István Sportcsarnok házirendje itt érhető el.

A Messzi István Sportcsarnok kamera szabályzata itt érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Messzi István Sportcsarnok © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató