HÍRLEVÉL

Ismét Pályaválasztási Kiállítás lesz Kecskeméten
Esemény kezdése: 2019-10-25 09:00:00

2019. október 25-én és 26-án a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal szervezésében Pályaválasztási Kiállítás lesz a Messzi István Sportcsarnokban.

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, immár 19. éve hagyományszerűen rendezi meg célzottan az általános iskolák 7-8. osztályos tanulóinak szóló „JÖVŐD A TÉT!" Pályaválasztási Kiállítást.

A kiállítássorozat három helyszínen valósul meg. 2019. október 10-én (csütörtökön) Baján, a Turisztikai Központban kezdődik a nyitórendezvénnyel. Kiskunhalason 2019. október 17-én (csütörtökön) a Dékáni Árpád Szakgimnázium és Szakközépiskola ad otthont az iskolák és pályaválasztó tanulók részére. A záró rendezvény helyszíne 2019. október 25-26-án (péntek, szombat) Kecskeméten lesz a Messzi István Sportcsarnokban.

A „JÖVŐD A TÉT!" Kiállításon elsősorban a térség középfokú intézményeivel, valamint duális partnereikkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Emellett tájékozódhatnak a továbbtanulási lehetőségekről, a felnőttképző-intézmények ajánlatairól és élő szakmabemutatókat tekinthetnek meg.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a „Tanulj szakmát" tájékoztatón való részvételre és üzemlátogatásra is lesz lehetőségük az érdeklődő fiataloknak. A helyszínen elérhetőek a foglalkoztatási szolgálat nyújtotta lehetőségek, mint: a Foglalkozás Információs Tanácsadás, az EURES tanácsadás (külföldről hazatérő munkavállalók részére munkaerő-piaci információ nyújtása, valamint biztonságos munkavállalás uniós országokban), és a pályaorientációs kérdőívek kitöltése.

A rendezvények minden helyszínen naponta 09.00-17.00 óráig, Kecskeméten szombaton 09.00-14.00 óráig lesznak majd látogathatók.

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)

Forrás: keol.hu

A Messzi István Sportcsarnok házirendje itt érhető el.

A Messzi István Sportcsarnok kamera szabályzata itt érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Messzi István Sportcsarnok © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató