HÍRLEVÉL

Duna Aszfalt Kupa
Esemény kezdése: 2020-09-19 14:30:00

2020. szeptember 18-án pénteken és szeptember 19-én szombaton rendezi a KTE Kosárlabda Klub Kft. hazai felkészülési tornáját. A Duna Aszfalt Kupán a házigazda mellett a Naturtex-SZTE-Szedeák, a Jászberény és a DEAC vesz részt.

Az első napon a Mercedes-Benz Sport Akadémián zajlanak majd a mérkőzések – zárt kapukkal.

Szeptember 19-én szombaton, a Messzi István Sportcsarnokban azonban már a szurkolók is megnézhetik a formálódó csapatokat, hol is tartanak a játékosok a felkészülésben két héttel a bajnoki rajt előtt. A nézőknek ugyanakkor már készülniük kell az új szabályokra, amelyek a járványügyi helyzet miatt az elkövetkező hetekben meghatározzák azt, hogyan is lehet a helyszínen szurkolni.

A nézők a Messzi István Sportcsarnok főbejáratán léphetnek be (kapunyitás 14 órakor), itt hőmérséklet ellenőrzésen (max 37,5 °C) és kézfertőtlenítésen esnek át. Fontos, hogy a csarnokba csak maszkban lehet belépni, és ezt a benntartózkodás idején mindvégig használni kell, figyelemmel a helyes maszkhasználatra (az orrot és szájat is takarnia kell a maszknak)!

A létesítménybe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be. Ha valaki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, a belépést meg kell tagadni. Amennyiben feltételezhető, hogy testhőmérséklete egyéb körülmény miatt (futás, napon történő huzamosabb tartózkodás, stb...) is megemelkedhetett, 5 perc elteltével ellenőrző mérést kell elvégezni. Amennyiben az ellenőrző mérés is 37,5 °C-ot meghaladó testhőmérsékletet eredményez, az érintett személy a sportlétesítménybe nem léptethető be.

A lelátón a lezárt helyekre nem szabad ülni (1,5 m biztonsági távolság), és tilos minden fizikai kontaktus a csapatokkal. Az összes közös használatú területen (szociális helyiség, büfé, folyosó) be kell tartani a 1,5 m biztonsági távolságot.

Kérjük szurkolóinkat, hogy önmaguk és a közösség egészsége érdekében, ahogyan a mindennapokban, úgy a csarnokban is tartsák be a szükséges szabályokat, mossanak kezet és használják a kihelyezett fertőtlenítőket. 

Program

2020. szeptember 18. péntek

helyszín: Mercedes-Benz Sport Akadémia - zárt kapus meccsek!

15.30 DEAC - Jászberényi KSE (bemelegítés 15.00-tól)
Jv.:, Dr. Mészáros B., Fodor A., Lengyel Á. (Bacsfay Gy.)

18.00 KTE-Duna Aszfalt - Naturtex-SZTE-Szedeák
Jv.: Győrffy P.A., Goda L., Rácz Zs. (Bognár T.)

 

2020. szeptember 19. szombat

helyszín: Messzi István Sportcsarnok

14.30 Mérkőzés a 3. helyért (bemelegítés 14.00-tól)
Jv.: Cziffra Cs., Frányó P, Minár L. (Bacsfay Gy.)

17.00 Döntő
Jv.: Kapitány G., Nagy V., Kovács N. (Bognár T.)

A mérkőzésekre a belépés díjmentes.

További információkért kattintson ide.

A szervezők a porgramváltoztatás jogát fenntartják!

Sikeres mérkőzéseket és jó szurkolást kívánunk mindenkinek!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Forrás: KTE-Duna Aszfalt

A Messzi István Sportcsarnok házirendje itt érhető el.

A Messzi István Sportcsarnok kamera szabályzata itt érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Messzi István Sportcsarnok © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató