HÍRLEVÉL

A sportcsarnokhoz is ellátogat a Mikulás
Esemény kezdése: 2019-12-06 17:00:00

December 6-án, pénteken 17 órakor a Messzi István Sportcsarnokhoz érkezik a Mikulás. A piros ruhás ajándékosztó a sportcsarnok tornyából ereszkedik le a gyerekekhez. A látogatást követően 19 órától a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata Cegléd gárdájával csap össze.

A Piroska Szörp és a KTE férfi kézilabdacsapatának meghívására Kecskemétre érkezik a Mikulás, hű segítőivel, a krampuszokkal. A Nagyszakállú a Messzi István Sportcsarnok tornyából ereszkedik alá, hogy személyesen találkozzon a gyermekekkel és megajándékozza a kilátogatókat. A Piroska Szörp és a Hírös Sport Nonprofit Kft. szeretettel vár mindenkit a sportcsarnok előtti parkolóban. 

A gyerekek ezen az estén találkozhatnak és selfiezhetnek a népszerű youtuberrel, Sajt32-vel, aki a Blue Sharky Drink jóvoltából érkezik a Messzi István Sportcsarnokhoz.

A Mikulás érkezését követően, este 19 órakor a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata Cegléd gárdájával csap össze az év utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, amelyre szeretettel várják a nézőket. 

A szervezők arra kérik a szülőket, nagyszülőket, kicsiket és nagyokat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel időben érkezzenek a helyszínre.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket december 6-án pénteken, Mikulás napján 17 órakor Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnoknál!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Forrás: Hiros.hu

A Messzi István Sportcsarnok házirendje itt érhető el.

A Messzi István Sportcsarnok kamera szabályzata itt érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Messzi István Sportcsarnok © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató